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Bistronomic restaurant
Welcome to Howard House, where bistronomy meets a passion for aviation. We offer high-quality bistronomic cuisine along with bar services available throughout the day.
Sharers to start ...
Acras
with cod
9€
Potato croquettes
with ham
9€
Arancini with cream of mushroom
9€
Lentil
falafels
9€
Smoked salmon with lemon and butter
20€
Spreads served with gressinos
Hummus
10€
Artichoke spread
10€
Sun dried tomato
10€
Selection of three spreads
18€
Charcuteries
Saucission (Spain)
11€
Ibérico Aljomar Lomo Fillet (Spain)
Ibérico Aljomar (Espagne)
15€
Cured lamb fillet (Norway)
15€
Ibérico Aljomar Ham (Spain)
20€
Mixed charcuterie sharing plate (Spain)
20€
All the charcuterie is served with fresh bread from the Alma bakery
Starters
VELOUTE DE RUTABAGA
Lentilles Beluga, crème fouettée à la muscade
13€
PATE DE CAMPAGNE
"tout cochon", chutney d'oignons rouges
14€
CREVETTES MARINEES
crème de choux fleur au curry madras et coco, purée d'avocat
15€
Pasta
ORECCHIETTE
Sauge, noix, purée de potiron et shiitake
19€
LINGUINE
Beurre anisé et escargots, pignons et comté
19€
Burgers
BURGER ESPAGNOL
Chorizo, coulis de piquillos, steak de race charolaise, tomme catalane
22€
BURGER VEGETARIEN ESPAGNOL
Coulis de piquillos, tomme catalane, pavé végétal
22€
Burgers and pasta can be served gluten and lactose free
Main
SALADE LYONNAISE
Oeuf parfait, trevisana confite, rattes et lardons croustillants
19€
KNIFE CUT BEEF TARTARE
Viande du Limousin, cornichons, capres, échalotes
Viande du Limousin, cornichons, capres, échalotes
22€
CATCH OF THE DAY
Sauce poireau, kasha à l'huile fumée
Sauce poireau, kasha à l'huile fumée
24€
FILET DE POULET CROUSTILLANT FACON CORDON BLEU
Reblochon et coppa
24€
AGED RUMP STEAK
Viande du Limousin, sauce morilles
30€
Served with your choice of side , with the exception of salad and pasta dishes
Nos viandes sont d’origine française sauf le chorizo d’Espagne et la coppa d’Italie
SIDES
Howard House Potato fries
6€
Garniture du jour
6€
Seasonal vegetables
6€
Spinach salad
6€
Cheese
HALF ST MARCELLIN
5€
COTTAGE CHEESE - Plain, cream or with raspberry coulis
6€
3 CHEESE SELECTION
10€
Desserts
ICED MOCHI
Matcha, black sesame, mango passion fruit
4€
CANELÉ
4€
CHOCOLATE COOKIE
5€
PASTEL DE NATA
4€
ICE CREAM
Griotte, poire, chocolat noir, framboise, vanille,
menthe-chocolat, citron, vanille lait de brebis
9€
ICE CREAM PALET
ABRICOT PECHE
9€
HOMEMADE CHOCOLATE MOUSSE
Chocolats Xoco, huile d‘olive et fleur de sel
10€
Alma's pastries
by Marvin Brandao
CHEESECAKE AU THÉ MATCHA
Véritable cheesecake au thé matcha et sablé croustillant
12€
Paris-Lyon
Pâte à choux, crème au praliné, noisettes torréfiées et praliné noisette
12€
XXL HAZELNUTS COOKIE
Avaible on request with 24 hours notice
Avaible on request with 24 hours notice
19€
Coffees
Espresso / Decaffeinated
2,5€
Hazelnut coffee / Hazelnut decaf
3€
Long coffee / Long decaffeinated
3€
Double espresso / Double Decaffeinated
4,5€
Cappuccino / Decaf cappuccino
5€
Chocolat chaud ou Café Glacé
5€
Teas and infusions
par une jeune marque française Jeanne-Antoinette
Thé vert Menthe, noir Assam
5€
Infusion Thyme, lemon, rosemary
5€
Verbena, mint infusion
5€
Vins au verre
12 cl
BLANC DOMAINE ARSAC, “Amandières”, 2024
IGP Ardèche, Viognier
7€
BLANC DOMAINE JACQUES DEPAGNEUX, 2023
AOP Beaujolais-villages, Chardonnay
7€
BLANC DOMAINE SAUMAIZE-MICHELIN, 2023
AOP Saint-véran, Chardonnay
9€
ROSE CHATEAU DE COULERETTE, “Elixir”, 2024
AOP Cotes de Provence La Londe, Grenache, Syrah, Rolle
7€
ROUGE DOMAINE LE MAS DU PARADIS, 2023
VDF Cotes du rhône, Syrah
7€
ROUGE DOMAINE DES PEREGRINS, 2023
AOP Bourgogne, Pinot Noir
8€
ROUGE DOMAINE LUCIEN LARDY, "Les Roches", 2022
AOP Fleurie, Gamay
8€
ROUGE SAINT-POURCAIN, “Les Ferneaux” 2023
AOP Loire, Domaine Grosbot-Barbara
Gamay, Pinot noir
9€
